1.   

Voor verkoop van mozaiek, kaarsen, geur-waxjes en kaarsenhouders (bij voorkeur gemaakt van oude voorraad, 2ehands of afgedankt materiaal)

Mozaieken doe ik ruim 10 jaar en ik werk graag met prachtig materiaal als glas, keramiek, porselein en spiegelglas.

De kaarsen, die ik zelf maak, zijn van eerlijk en natuurlijk materiaal, nl. koolzaadwas: 100 % plantaardig, in europa geproduceerd, brandt geur en rookvrij, is uitwasbaar met water en zeep en biologisch afbreekbaar. Dierproefvrij en er zijn geen kinderhandjes aan te pas gekomen ♥


Van koolzaadwas met etherische olie maak ik geurwaxjes, smelt deze op een geurbrander om heerlijke geuren door je huis te verspreiden. Van klanten en van mezelf weet ik dat de geurtjes heel prettig ruiken en zeker geen goedkpe, chemische luchtjes zijn!!

Op dit moment heb ik de volgende geurwax op voorraad: lavendel, kokos, pepermunt&chocola, appel&kaneel, groene thee&jasmijn en gezellige wintergeuren als Gluhwein, Fireplace en Whispering Angels.


Bij Mosaic & Candles decoreer ik ook traditionele Bolsius diner-en stompkaarsen met inkt of "bedruk" ik ze met tissue/servetten. B.v. met een foto van je kind of huisdier of omgeving. Of met eigen tekst, afbeelding of logo van je bedrijf.  Leuk als kadootje voor familie of zakenrelatie.

Als 1 vrouws-bedrijf is de produktie kleinschalig en persoonlijk.

Alles wordt in eigen atelier vervaardigd. Daarom koop je altijd iets speciaals en unieks!

  

  

verkoop mozaiek


kaarsen en geur waxjes